Bonucci: Közel voltam ahhoz, hogy a Manchester City játékosa legyek

Szívesen dolgozott volna együtt Pep Guardiolával.


A 34 éves Leonardo Bonucci, a Juventus védője elismeri, hogy megfordult a fejében, hogy a Manchester City játékosa legyen, és Pep Guardiola alatt dolgozzon.

A Juventus 2010 nyarán szerződtette Leonardo Bonuccit a Baritól. Az olasz védő azóta a is a klubot erősíti, kivéve egy milánói szezont. Bonucci azonban felfedi, hogy 2016 nyarán majdnem a Manchester City játékosa lett.

„Szerettem volna Pep Guardiolával együtt dolgozni. A legközelebb ehhez 2016-ban voltam, amikor majdnem a City csapatába szerződtem. Az utolsó simítások voltak hátra, de aztán a Juventus úgy döntött, hogy nem ad el és az összetartás mellett maradtunk. Majd az AC Milanba szerződtem a következő évben, és újra a City-be igazolhattam volna, de ekkor már messzebb voltam tőlük. Szavamat adtam Milánónak is. Tavaly ismét beszéltem Pep-el. „Ő szeretett volna engem, de azt mondtam neki: A Juventus az otthonom. Boldog vagyok itt. Itthon érzem magam.” Kompenzálni akartam a milánói kiruccanásom. Újra a Juventus szimbólumává válni a legizgalmasabb dolog, amit karrierem során el tudok érni.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: ruiter.com

Videók