David Luiz katasztrofális megmozdulásai 80 másodpercben - videó

A brazil játékos sokat hibázott az Arsenal színeiben. Most egy ütős videóban láthatjuk a legrosszabb pillanatait.


Az Arsenal június 24-én bejelentette, hogy 1 évvel meghosszabbítják David Luiz szerződését. A hír hallatán az ágyúsok szurkolói kiborultak, a világhálót pedig elárasztották a brazillal kapcsolatos mémek.

Az Arsenal számára nem volt leányálom a visszatérés. Előbb a Manchester Citytől kaptak ki 3-0-ra, majd a Brighton győzte le őket az utolsó pillanatban.

A City elleni bukásban ráadásul nagy szerepe volt David Luiznak, aki büntetőhöz juttatta ellenfelét, majd még ki is állíttatta magát.


A klub sportigazgatója ennek ellenére dicsérte a játékost a hosszabbítás bejelentésekor.

„David nagyon fontos játékos számunkra, amit jól mutat, hogy szinte az összes találkozón játszott. A passzkészsége a pályán belüli és kívüli kommunikációja mindannyiunk számára nagy segítség” – fejtette ki Edu.

A BesAfc nevű youtuber most egy olyan összeállítást tett közzé, ami másfél percben foglalja össze a brazil legrosszabb momentumait. A nemrég felkerült videó máris hatalmas népszerűségnek örvend.

David Luiz Awful Player

david #luiz #arsenal If you enjoyed the video, make sure you leave a like and subscribe for more videos.


Habár az angol szurkolók lehet, hogy kétségbe vonják a tényt, hogy egy jó játékosról van szó, azt azért meg kell jegyezni, hogy a 2016/17-es szezonban, Antonio Conte keze alatt Luiz csúcsminőségű védőnek számított.

Forrás: givmesport.com

Borítókép:  Matt McNulty - Manchester City/Manchester City FC via Getty Images

Videók