Bruno Fernandes már nagyon menne

A portugál középpályás új kihíváskat keresne.


A 25 éves játékos nyolc gólnál és hét gólpassznál jár az idei szezonban a Sporting színeiben tizenöt mérkőzés alatt. Bruno Fernandes jelenlegi szerződése 2023-ig szól.

A lisszaboni középpályás azonban a Manchester United csapatába szeretne igazolni.

Portugál értesülések szerint a Sporting elnöke, Frederico Varandas és a Liga NOS klub igazgatója, Hugo Viana a múlt héten az Egyesült Királyságban tárgyalt Bruno Fernandes távozásáról.

A Manchester United pedig kész egy játékosát is feláldozni az üzlet érdekében. A Sky Sports News értesülései szerint a Vörös Ördögök az argentin védőjüket, Marcos Rojo-t kínálták fel a portugál klubnak. A 29 éves focista még 2014-ben igazolt Angliába, pont a Sporting csapatától. A nyáron már majdnem az Everton játékosa lett, az idei szezonban pedig hiába maradt a Unitedben mindössze egy bajnokin lépett pályára.

A Sporting szeretné felmérni lehetőségeit, hogy esetleg más labdarúgó is szívesen csatlakozna-e hozzájuk, amennyiben Rojo úgy dönt, hogy Ole Gunnar Solskjaer csapatában szeretne maradni.

A Setubal elleni 3-1-re megnyert mérkőzés után a Sporting edzőjét arról kérdezték mi lesz Fernandes sorsa, láthatják-e a Benfica elleni rangadón is.

"Nem tudok garantálni semmit sem, mert még én sem tudom mi lesz. Bruno egy zseniális játékos, és minden hozzá hasonló focista iránt rengeteg klub érdeklődik. Nem szeretek ilyesmire gondolni, de muszáj lesz felkészülnünk Bruno távozására hamarosan."

A Sporting csapata a hírek szerint körülbelül 60 millió fontért cserébe engedheti el a Manchester United csapatának a portugál középpályást.

Forrás: SkySports.com
Borítókép: Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images

Videók