Kloppnak nem a trófeák kellenek, hanem a győzelem

"Aztán meglátjuk, ez hová vezet."


A korábbiakhoz hasonlóan most sem a trófeák megnyerése motiválja Jürgen Kloppot, a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool vezetőedzőjét.

A német szakember erről kedden, egy frankfurti szponzori eseményen nyilatkozott, és úgy fogalmazott, minden mérkőzést meg akar nyerni, és a játékosaiból napról napra a legjobbat igyekszik kihozni.
"Aztán meglátjuk, ez hová vezet" - jelentette ki az 52 éves edző, hozzátéve, hogy természetesen változatlanul szerepel a céljai között az angol Premier League megnyerése a Liverpoollal.
"Az előző idényben nagyon közel voltunk ehhez, és a végén még az sem számított, hogy csupán egy meccset veszítettünk el az egész szezonban. Ezt eléggé kellemetlen tudomásul venni" - mondta Klopp, utalva arra, hogy májusban a Manchester City 98 ponttal lett bajnok, és egy ponttal előzte meg a Liverpoolt.
"Ezzel a csapattal sok mindenre lehetünk képesek, az angol bajnoki cím pedig az elmúlt évek kemény munkájának gyümölcse lenne" - nyilatkozta Klopp, akinek irányításával négy forduló után a Pool százszázalékosan vezeti a Premier League-et. 

(Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Videók