Tuti Tippek: Újabb pofont adhat a Barca a Malagának

Az idegenbeli bajnoki győzelem után most hazai pályán, a kupában intézheti el a Barcelona a Malagát - a katalánok olyan formában vannak, hogy csak is a sima győzelmükre fogadhatunk.


Barcelona 1.18 - Malaga 19.0; döntetlen 9.2 (Szerda 21:30, Digi Sport 2)
Nincs könnyű hete a Malagának, a gárda alig három nappal azután szerepel a Nou Campban, hogy bajnoki meccsen odahaza kapott ki simán a Barcelonától. A vasárnapi bajnokin ismét Lionel Messi volt a katalánok győzelmének megalapozója, az immár négyszeres Aranylabda-győztes támadó a 27. percben szerezte a 3-1-gyel végződő mérkőzés első gólját.
 
Retteghet is a Malaga, a Barcelona egyszerűen nem tud leállni a gólgyártással, ha nem számítjuk a Bajnokok Ligája-meccseket, Tito Vilanova csapata a legutóbbi hét hazai mérkőzésén mindig szerzett legalább három találatot, a legutóbbi négy meccsen pedig összesen 18-at.
 
Plusz a hazaiak mellett, hogy a sokszor bizonytalan védekezés ellenére a Barcelona a legutóbbi hat kupameccsből ötöt is kapott gólt nélkül hozott le. A hétvégi bajnokin a Malaga egy hajrában szerzett szabadrúgásgóllal tudott csak szépíteni, ha pedig semmi különleges nem jön közbe, a Barcelona ezt a meccset tényleg kapott gól nélkül nyerheti.
 
Tippek: Kapott gól nélkül nyer a Barcelona 1.9
Legalább 3 gólt lő a Barcelona 1.75

Videók