Tuti Tippek: nem várható sok gól a Sociedad - Lyon BL-csatán

A Lyon hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a Real Sociedad együttesétől a Bajnokok Ligája selejtezőkörében, így nagyon nehéz helyzetbe került a főtáblára jutás küszöbén.


Egyik csapat sem hangolt győzelemmel a BL-csatára, mivel a Lyon 1-0-ra kikapott hazai pályán a Reims együttesétől, míg a Sociedad 1-1-es döntetlent játszott a frissen feljutott Elche gárdájával a spanyol-bajnokságban. Hozzá kell tenni, hogy a Lyon hatalmas fölényben játszott, sőt még egy büntetőt is hibáztak a második félidőben.

Mindkét csapatról elmondható, hogy mostanában nem játszanak gólgazdag meccseket, ugyanis a spanyol csapat az elmúlt három mérkőzésén átlagosan 2 gól született egyenlő megosztásban. A francia csapat sem jeleskedik a gólokban a Bajnokok Ligájában, azonban a bajnokságban kétszer is 4 gólos meccset játszott.

Az első összecsapáson egálban voltak a felek, azonban a spanyolok jobban használták ki a helyzeteiket, pontosabban céloztak. Ezt mutatja a kapura lövések száma és a kaput eltaláló lövések száma. A francia csapat 12-szer próbálkozott, de csupán négyszer találták el a kaput.

A Sociedad játékosai 11-szer próbálkoztak és nyolcszor találták el a kaput, amelyből kettő be is ment. A Lyon mestere biztosan nem számíthat középhátvédjére, Bisevac-ra, mivel az első mérkőzésen két sárgát gyűjtött be, így a kiállítás sorsára jutott.

Tuti Tippünk: 2,5 gól alatt (odds: 1,80)

Videók