Tuti Tippek: Mire megy az Atlético Falcao nélkül?

A Realhoz hasonlóan az Atletico is hazai pályán szerepel a Copa del Rey elődöntőjének első mérkőzésén, viszont az előny kiharcolása nem feltétlenül lesz egyszerű a legfőbb fegyver nélkül.


 

 

Atlético 1.75 - Sevilla 5.6; döntetlen 3.95 (Csütörtök 22:00, Digi Sport 1)
 
Az Atletico gólzsákja, Radamel Falcao továbbra sem játszhat sérülés miatt, ez pedig láthatóan megzavarta a gárdát. Amióta nincs a kolumbiai, a fővárosiak 1-1-et játszottak a Betis-szel, majd nagyon simán, 3-0-ra kaptak ki a Bilbao otthonában. A gólok hiánya komoly aggodalomra ad okot, pláne azok után, hogy a Sevilla egészen jó formába lendült: a kupában 4-0-s hazai győzelemmel búcsúztatta a Zaragozát, hétvégén pedig 3-0-ra nyert a Granada ellen.
 
A Sevilla lényegesen hátrébb van a bajnoki tabellán, mint az Atletico, viszont egyáltalán nincs rossz mérlege a Vicente Calderónban. A gárda a legutóbbi alkalommal ugyan 4-0-s vereséget szenvedett itt, viszont az azt megelőző három mérkőzésen nem kapott ki.
 
 
Természetesen az Atletico jelenlegi bajnoki pozíciója és egész szezon során mutatott formája miatt alacsony a hazaiakra adott szorzó. Ebben lehet is valami, elvégre Falcao mellett olyan játékosokat találunk a csapatnál, mint Diego Costa, Adrian vagy Raul Garcia.
 
Lehet, hogy később megbánjuk, de az elmúlt hét pocsék eredményei ellenére bízunk az Atleticóban és a fent említett trióban. A gárda most bizonyíthatja, hogy nem csak Falcaóból áll, ha pedig a védelem megfelel azoknak a várakozásoknak, melyeket egy kupaelődöntő odavágója támaszt feléjük, meglehet a szoros hazai siker.
 
Tippek: Nyer az Atletico 1.75
Egy góllal nyer az Atletico 3.8

 

Videók