Tuti tippek: kisebb rangadó sok góllal a Premier League-ben

A Chelsea fogadja az Aston Villat a Stamford Bridgen. Mindkét csapat jól kezdte az idényt.


Ez a két csapat mindig gólokban gazdag, izgalmas mérkőzéseket játszik egymással. Ezt az is bizonyítja, hogy az utolsó 5 egymás elleni meccsükön, közel 5 gólos volt a gólátlag.

A Chelsea nagyon jó formában van idén is. A hazai csapat az idény nyitón a Hull City ellen kezdett hazai pályán, amit nagyobb megerőltetés nélkül megnyert 2-0-ra. Ezen felül a felkészülési időszakban több neves csapatot megvertek, köztük az AS Roma, Inter, valamint az AC Milan csapatát is.

Az Aston Villa is jól kezdte a szezont. Megverték idegenbe az Arsenal együttesét 3-1-re, igaz a hazai csapat, már a 67. perctől emberhátrányban játszott. A felkészülési szezon is jól telt. Négy győzelem, négy döntetlen, és egy vereség volt a mérlegük.

Átigazolás terén egyik csapat sem robbantott bankot. A birminghami együttes legnagyobb igazolása, hogy sikerült megtartaniuk az előző idény gólzsákját, Christian Bentekét, de mellette több kisebb nevű, minőségi fiatal játékossal erősített a csapat, mint pl.: Nicklas Helenius, Jores Okore,Antonio Luna, Leandro Bacunát, Aleksander Tonevet, és Jed Steert.

Ami a londoni csapatot illeti, a legnevesebb igazolásuk az edző José Mourinho, míg játékos téren Andre Schürrle volt. Mellette érkezett Marco Van Ginkel, Mark Schwarzer, Christian Cuevas, és Stipe Perica. A Chelsea idén inkább saját játékosok megtartásával erősített, mint pl.: Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Tomas Kalas, valamint Michael Essien.

Tuti tippünk: 2,5 fölötti gólszám

További tuti tippek minden mennyiségben!

Videók