Tuti Tippek: Kényelmes helyzetben az Atletico

Az Atletico igyekezne befejezni az elkezdett munkát, és megerőltetés nélkül kiejteni a Madridban simán kikapó Getafét. A vendégek várhatóan továbbjutnak, viszont nem biztos, hogy ezt újabb győzelemmel teszik.


 

 

Getafe 3.45 - Atletico 2.24; döntetlen 3.7 (Csütörtök 19:30, Digi Sport 1)
 
A Getafe számára érthetően nincs más választás, mint támadni, ez viszont magában hordozza a veszélyt a kifejezetten jól kontrázó Atletico ellen. A két csapat legutóbbi három egymás elleni meccsét az Atletico nyerte (3-0,2-0 és 3-0), viszont mindegyik alkalommal az El Madrigalban játszottak - a legutóbbi, Getafe otthonában játszott találkozón 3-2 született.
 
Nem szívesen fogadunk a győztesre, elvégre bármi megtörténhet, ahogyan a szerdai Sevilla-Mallorca meccsen is: a hazaiaknak nem volt szükségük a győzelemre, ki is kaptak, viszont így is továbbjutottak. Ezúttal is hasonló lehet a forgatókönyv. A Getafe sorozatban három meccsen maradt gólt nélkül az Atletico ellen, mely egyébként a második helyen áll a Primera Divisionban - a hazaiak várhatóan mindent elkövetnek majd azért, hogy ha a továbbjutást nem is tudják kiharcolni, de legalább emelt fővel búcsúzhassanak.
 
 
A 3-0-s vereség óta a Getafe három meccset tudott le győzelem nélkül: hazai pályán 1-1-et játszott az Osasunával, majd 4-2-re kapott ki a Valencia és 3-1-re a Rayo Vallecano vendégeként. Az egyetlen pozitívum tehát, hogy mindegyik alkalommal sikerült gólt szerezni.
 
Az Atletico sem teljesít túl meggyőzően az odavágó óta: a „matracosok" kikaptak 4-1-re a Barcelonától, épphogy megverték a Celtát, majd kínkeserves mérkőzésen értek el 1-1-et a Mallorca ellen. Aggodalomra adhat tehát okot, hogy az Atletico egyszer sem tudott egynél több gólt lőni. Viszont most, annak ellenére, hogy továbbjutottak, a vendégek igyekeznének jobb játékot nyújtani, a Getafe várható játéka miatt pedig lehetőségeknek sem lesznek híján.
 
Tippek: Mindkét csapat betalál 1.8

 

Videók