Tuti Tippek: érdemes a Sevilla többgólos győzelmére fogadni az EL-ben

Tuti Tippek rovatunk csütörtöki kiadásában az Európa Liga egyik, fogadási szempontból slágergyanús mérkőzésére, a Sevilla-Slask Wroclaw találkozóra térünk ki.


A hazai csapat vereséggel hangolt, mivel a Ramón Sánchez Pizjuánban 3-1-re kikapott az Atletico Madridtól.

A statisztika alapján a döntetlen reálisabb lett volna, de a focit gólra játsszák. A felkészülési időszaka jól sikerült a Sevillának, még a Manchester Unitedet is megverték 3-1-re.

Az Európa Ligában is jól kezdtek. A Mladost Podgorica ellen kezdték meg a szereplést a 2. fordulóban, akiken nagyon simán átgyalogoltak egy könnyed 9-1-es összesítéssel.

A Sevilla nyáron elengedte Jesús Navast és Alvaro Negredót a Manchester City-be. Előbbiért 20, utóbbiért 25 millió eurót kapott az andalúz gárda. Nagyobb összegért kelt el Medel (13.000.000 euró) és Luis Alberto (8.000.000 euró) is.

Érkezői oldalon a legdrágább igazolás Kevin Gameiro, aki a PSG-t hagyta ott a Sevilla kedvéért.

A vendégek a szombaton a lengyel kupában túlórára kényszerültek, mivel 1-1-es rendes játékidő után csak hosszabbításban tudták megnyerni a mérkőzést 3-1-re.

Az előző selejtezőkörben a Slask Wroclaw a Club Brugge együttesét ejtette ki a hazai 1-0 után, idegenben 3-3-as döntetlent értek el.

Tipp: (0-1) Sevilla – Slask Wroclaw H (Odds: 1,60)

Videók