Rooney züllésbe kezdett az EB előtt?

Wayne Rooney-t egy kaszinóban rulettasztalra tehénkedve, sört szorongatva fényképezték le Las Vegasban.


Az még elfogadható érv lenne, hogy Rooney lazít egy kicsit a bajnokság végi nagy izgalmak után, hogy rápihen a nagy kudarcra, hogy nem a Manchester United lett a bajnok, hanem a városi rivális City. De biztos, hogy az Európa-bajnokság előtt ez a megfeleő felkészülés?

Amíg a németek, a hollandok, a franciák és a spanyolok mind-mind készülnek a derbire, addig Rooney, az angol válogatott talán legjobb játékosa már Las Vegasban mozog egy kaszinóban, és sörözik. Tény, hogy Ronney nem lehet ott az első két EB-meccsen felfüggesztése miatt, de mutatott viselkedése nem éppen arról árulkodik, hogy komolyan venné az Európa-bajnokság küzdelmeit.

A többi csapat tehát lázasan készül, míg Anglia válogatottja lemondta a malagai tornát arra való tekintettel, hogy a Chelsea és a Manchester City játékosainak pihenniük kell. Rooney ennek eleget is tesz, kipiheni a fáradalmait - bár egyik csapatnak sem tagja -  egy kaszinóban pár sör társaságában. Arról nem szólnak a hírek, hogy a United támadója nagy összeget játszott volna el, vagy kottarászegre itta volna magát.

De a tények magukért beszélnek: míg az ellenfél csapatok már keményen készülnek, addig az angol válogatott egyik játékosa egy kaszinóban zsetonokat dobálgat.

A felkészülés sikeressége majd a pályán dől el a június 8-án kezdődő Európa-bajnokságon.

Videók