Hatalmas tömeg várta a válogatottat a Hősök terén

A magyar labdarúgó-válogatott messze a várakozásokon felül szerepelt a franciaországi labdarúgó Eb-n, most pedig a Hősök terén szembesülhettek azzal, hogy milyen komoly érzelmeket korbácsolt Magyarországon a csapat játéka.


 

 
 
Miután a magyar labdarúgó-válogatott busza begördült a Hősök terére, Gera Zoltán az elsők közt szállt le, és meglepte az a tömeg, ami az ő ünneplésükre érkezett, s mint mondta, a magyar emberek már nagyon ki voltak éhezve egy ilyen sikerre.
 
A színpadra egyesével érkeztek a játékosok, majd később a szakmai stáb tagjai is. A tömeg egy emberként éltette a csapatot a Hősök tere színpadán.
 
 
 
Dzsudzsák Balázs alig jutott szóhoz a pódiumon. A válogatott csapatkapitánya reméli, hogy büszkék rájuk az emberek és, hogy a szurkolók azt kapták, amit vártak. A játékosok nevében elmondta, hogy nem tudnak elég hálásak lenni a drukkereknek a buzdításért és a katartikus hangulatért.
 
A szurkolói támogatásért Bernd Storck is köszönetet mondott, majd hozzátette, hogy a mögötte álló játékosok a jövő csapatát alkotják és reméli, hogy az előttük álló vb-selejtezők alatt ugyanilyen támogatásban részesülnek majd.
 
Végül a Himnusz, a Nélküled és a Soho party Eb-slágere is felcsendült a Hősök terén Rakonczai Imre előadásában.
 

Videók