Ekkora mázlija egyetlen fogadónak sem lehet! Vagy mégis?

Egy élelmes sportfogadó ötezerszeres pénzt nyert korábban a Leicester bajnoki címével, és most újra bankot robbanthat, ha Wales Európa-bajnok lesz (150-szeres oddsot pipálhatna ki)...


Az illető 13333 fontot (ötmillió forint) kaszált a Leicester sikerével, és most 2084 fontot (közel 800 ezer forintot) tehetne zsebre, ha Gareth Bale-ék emelhetnék a magasba a trófeát vasárnap a Stade de France-ban. Ehhez előbb azonban az elődöntőn kellene túljutnia Walesnek a Cristiano Ronaldót a soriban tudó Portugália ellen szerda este Lyonban.

A Sky Bet képviseletében Sandro Di Michele elmondta, egyre inkább tartanak attól, hogy hatalmas kifizetést kell eszközölniük, ugyanakkor megemelnék a kalapjukat, ha valaki a Leicester után Walesszel is megütné a főnyereményt, telibe trafálva két, sportörténelmi léptékben is a legnagyobb szenzációk közé tartozó végkimenetelt.

Az említett fogadó egyébként a Gent idei BL-győzelmére is tett (1000-szeres pénzért), s bár ez a húzás nem jött be, mégsem lehet mondani, hogy cserben hagyta volna a szimata, hiszen a belga kiscsapat mindenki megdöbbenésére a negyeddöntőért is harcban állt a sorozatban.

Jó hír a Liverpool-rajongók számára, hogy a szóbanforgó tippguru következő szezonra lekötött fogadásával a Klopp-gárda 2017-es PL-győzelmére tett fel pénzt.

Videók