MAGYAR FOCI / Magyar válogatott

Rossi: Nincs kérdőjel a Svájc elleni kezdőcsapatot illetően

Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a fejében már készen van az a kezdőcsapat, amelyet pályára küld majd a németországi Európa-bajnokság szombaton 15 órakor sorra kerülő Svájc elleni mérkőzésén.

A spanyol szakíró szerint a magyar válogatott továbbjut csoportjából

Raul Fuentes, a spanyol Radio Marca nemzetközi labdarúgás-szakértője szerint a magyar válogatott továbbjut a csoportjából, a spanyol nemzeti tizenegy végső győzelme viszont meglepetés lenne a pénteken (ma) kezdődő németországi Európa-bajnokságon.

"Nincs veszítenivalónk, de akár valami nagyszerűt érhetünk el"

Szoboszlai Dominik szerint a kiemelkedő csapategység segítheti a magyar labdarúgó-válogatottat abban, hogy minél messzebb jusson a pénteken rajtoló Európa-bajnokságon.

Szoboszlai Dominik elárulta, miért kért cserét

A magyar válogatott csapatkapitánya az Izrael elleni Debrecenben rendezett felkészülési mérkőzés első órájának vége felé jelezte a stábnak, hogy valami nincs rendben.

Rossi: Szoboszlai miatt nincs ok az aggodalomra

Marco Rossi, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Izrael ellen 3-0-ra megnyert debreceni barátságos mérkőzés után elmondta, a csapatkapitány Szoboszlai Dominik miatt nincs ok az aggodalomra, a Liverpool játékosát csupán elővigyázatosságból cserélték le.