Válogatott: gondban Szélesi, két alapember kiesett

Telkiben gyűltek össze a kerettagok, akik már edzettek is.


Fiola Attila és Guzmics Richárd is megsérült klubcsapata hétvégi bajnokiján, így a férfi A-válogatott nélkülük kezdte meg a felkészülést a Luxemburg és Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésekre. A szakmai stáb a holnapi nap folyamán dönt arról, hogy helyükre szükséges lehet-e más játékosok meghívása - számolt be az mlsz.hu.
 
Tizenhét játékos érkezett meg vasárnap délután Telkibe, a többi kerettag pedig a holnapi nap folyamán csatlakozik majd a kerethez azt követően, hogy lejátszották aktuális bajnoki mérkőzéseiket klubjaikban. Utolsóként Bese Barnabás érkezik majd meg kedden, hiszen csapata, a Le Havre hétfő este lép pályára a francia másodosztály 14. fordulójában, a listavezető Reims ellen. 
 
A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány megtartotta az első megbeszélést a csapat számára, melyen bemutatta a már csatlakozott kerettagoknak Belvon Attilát, akit erre a két mérkőzésre a pályaedzői feladatok elvégzésére kért fel, de természetesen az idei utolsó két mérkőzést követően a nemzeti csapat irányítását átvevő Georges Leekens szövetségi kapitánnyal is találkoztak a játékosok.
 
Azok a labdarúgók, akik a hétvégén nem léptek pályára, teljes értékű edzésmunkát végeztek már az összetartás első napján is. Holnap délelőtt egyéni edzés szerepel a programban, este pedig már szinte teljes létszámban edzenek majd együtt a kerettagok.
 

Fantasztikus meccset vívott Dárdai Pál együttese - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Német foci

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC 3-3-as döntetlent játszott a Wolfsburg otthonában.

Videók