Szerkesztő: Kuti György | nb1.hu
2018. 11. 04. 19:27

Marco Rossi jelentette be.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi az M4 Sportnak beszélt a mellőzött, jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben futballozó Dzsudzsák Balázsról - vette észre az nso.hu.
 
„Mindig is nagyra értékeltem a technikai és taktikai tudását, valamint, azt az erőfeszítést, büszkeséget a címeres mezre, a csapatkapitányságra, ami az Európa Bajnokságig jellemezte. Eddig azért nem hívtam be, mert nem volt csapata, nem edzett és nem játszott. De onnantól, hogy edz, jól játszik, és tudom, hogy plusz munkát is végez, nem látom az okát a mellőzésnek. Kedvelem a jó játékosokat és ha vannak vezérek a csapatban. Nem félek valakitől, akinek jó hatása lehet a keretre, mert erős és jó személyisége van. Remélem, a jövőben csatlakozhat hozzánk, és úgy fog erősíteni minket, ahogy azt gondoljuk.” – mondta a 96-szoros magyar válogatott labdarúgóról a szövetségi kapitány.
 
Dzsudzsák Balázs legutóbb George Leekens irányítása alatt, a Fehéroroszország elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára a válogatottban. A 31 éves szélső szeptember közepén írt alá az  emírségekbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ittihad Kalbahoz, ahol eddig hét mérkőzésen lépett pályára, és három gólt szerzett (vasárnap este is betalált).
 
A válogatott a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó két fordulójában november 15-én Észtországot, három nappal később, vasárnap pedig Finnországot fogadja.
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények