U17: hihetlen módon maradtunk le az Eb-ről

Elég lett volna egy döntetlent elérni Izrael ellen.


A magyar férfi U17-es válogatott az Eb-selejtezők elitkörének harmadik mérkőzésén Izrael ellen Vida Kristóf öngóljával 1-0-ás vereséget szenvedett, ezzel nem sikerült kijutnia az Európa-bajnokságra, pedig ahhoz a korábbi eredmények (Románia legyőzése, döntetlen Szlovénia ellen) elég lett volna egy döntetlen is.
 
A mérkőzést végig az izraeli fiatalok irányították, így győzelmük teljesen megérdemelt, még akkor is, ha a három pontot végül egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően harcolták ki. A magyar csapat csak az utolsó percekben tett meg igazán mindent, hogy kiharcolják a továbbjutást. Egyszer kifejezetten közel kerültek hozzá a ráadásban, de ennél mindenképpen többet kell nyújtani egy jól játszó ellenféllel szemben.
 
U17-es Eb-selejtező mérkőzés
Magyarország-Izrael 0-1 (0-0)
Gól: Vida Kristóf (öngól 43. perc)
 
A csoport másik mérkőzésén: Románia - Szlovénia 1-2 (0-0)
 
A csoport végeredménye: 1. Szlovénia 7 pont, 2. Izrael 6, 3. Magyarország 4, 4. Románia 0.
 

Íme, a legfrissebb hírek Mészöly Kálmán állapotáról " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A Vasas és a válogatott korábbi kiváló labdarúgójának és edzőjének, Mészöly Kálmánnak az utóbbi napokban legyengült az immunrendszere, és gyomorproblémával is küszködött. Így ismét ágynak dőlt, és félbeszakadt a rehabilitációs programja. Állapotáról fia, Mészöly Géza nyilatkozott a Blikknek. "Az orvosok kitenyésztették a baktériumot, és megállapították, sajnos, a gyulladás ott van apu szervezetében.

Videók