Szoboszlaival szalad a szekér!

Gyors gól Salzburgban, meghívás a válogatottba.


Fejben nagyon ott kellett lennie Szoboszlai Dominiknak, ha becserélését követően egy perccel gólt rúgott a Sturm Graznak az osztrák Bundesligában.
 
A 64. percben állt be és a 65.-ben már villogott a neve az eredményjelzőn. Ezzel a találattal nyert a Red Bull Salzburg 2:1-re. A magyar légiós eddig 15 bajnoki és 3 kupamérkőzésen játszott a tiroliaknál, amiken összesen ötször talált be az ellenfelek kapujába.
 
Photo by Chris Bauer/SEPA.Media /Getty Images
 
Klubja a Salzburg, a kupagyőzelem mellett már hetekkel ezelőtt megnyerte a bajnokságot, de az ünneplésre csak május 26-án, a záróforduló után kerül sor.

Remek teljesítményének köszönhetően ismét meghívta az EB selejtezőre készülő válogatott keretbe Szoboszlai Dominikot a magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi. Idáig kétszer játszott a nemzeti csapatban a 18 éves futballista. Szoboszlai neve egyre magasabban, ha a válogatottban is sikerülne a gólszerzés, még jobban szaladna az a bizonyos szekér. Hogy sikerül-e a bravúr kiderül június 8-án, Bakuban. 

Fotó:Instagram.com

Szoboszlait sztárként kezelik a klubban, és tudatosan építik a brandjét

 

Fotó: FC Red Bull Salzburg/Facebook

 

Az FC Red Bull Salzburgnak ez a tizenharmadik bajnoki címe, melyből sorozatban ez már a hatodik. Ugyanennyiszer, azaz hatszor nyerték el az osztrák kupát.

A tiroli klub fergeteges ünneplést szervez a hétvére, pedig a tavalyi sem volt "csendes".

 

 

Videók