Paksi játékossal teljes a válogatott kerete, megkezdődött a munka Telkiben

Magyarország – Hangya betegség miatt maradt ki.


A betegség miatt kimaradó Vasas-futballista, Hangya Szilveszter helyett behívott Paks-játékos, Szabó János is megérkezett a magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborába, ahol vasárnap megkezdődött a felkészülés a nemzeti együttes két utolsó, Svájc és Feröer-szigetek elleni selejtezőjére.

 

A légiósok közül többen is csak hétfőn csatlakoznak az NB I-ből beválogatott kerettagokhoz, utolsóként pedig Bese Barnabás érkezik majd meg, akinek csapata, a Le Havre hétfő este játssza le soros bajnoki mérkőzését a francia másodosztályban – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja. Vasárnap délután – ahogy az ilyenkor lenni megszokott – két csoportban edzettek a játékosok: akik játszottak a hétvégén, regeneráló edzésen vettek részt, míg a többiek számára teljes értékű edzést tartott a szakmai stáb kora este.

 

„Mindig nagyon jó érzés a válogatott keretéhez csatlakozni, hiszen nincs ennél fontosabb egy labdarúgó számára” – mondta az mlsz.hu-nak Korhut Mihály. – Ugyan a világbajnokságon már biztos, hogy nem leszünk ott, de ennek ellenére nagyon fontos számunkra ez a két mérkőzés is. Svájcnak szeretnénk ezúttal is nehéz pillanatokat okozni, különös tekintettel arra, hogy az itthoni mérkőzésen sem játszottunk ellenük alárendelt szerepet, Feröer ellen pedig kötelező megtartanunk a csoport harmadik helyét. Emellett pedig nagyon fontos, hogy szurkolóinknak ismét örömteli pillanatokat tudjunk okozni, hiszen az egész selejtezősorozat során hihetetlen hangulatot varázsoltak minden stadionba, ahol pályára léptünk, végig mögöttünk álltak, amiért nem lehetünk elég hálásak nekik – közölte a játékos.

 

Svájcban szombat este, Feröer ellen pedig kedden, Budapesten játszik a csapat.

 

 

Piqué megrendült, lemondaná a válogatottságot " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A Barcelona védőjét a katalán népszavazás körüli káosz viselte meg.

Videók