Óriási beavatási ceremónián esett át Willi Orban

Szalai volt a "kedveskedő"!


Beavatási szertartás gyanánt az egész csapat előtt kellett énekelnie Willi Orbannak, aki a Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen szerepelt először, majd az észtek ellen másodszor a magyar válogatottban. Az interjúból az is kiderül, hogy a futballistának beavatási szertartásként az egész csapat előtt énekelnie kellett, ő pedig a We will rock you című számot választotta a Queentől. „Egész jól sikerült” – büszkélkedett Orban, aki azt is elárulta, hogy az énekléses beavatás új dolog a magyar válogatottnál, azt az új csapatkapitány, Szalai Ádám vezette be - vette észre az m4sport.hu.
 
Orban a Bildnek elárulta, libabőrös lett a magyar Himnusz közben. „Többször is meghallgattam előtte. Nyilván nem tudtam tökéletesen énekelni, de ez inkább az érzelmekről szól. Abból pedig nem volt hiány, libabőrös lettem. A magyarok hihetetlenül kedvesen fogadtak, érzékelni lehetett, hogy mennyire örülnek nekem.”
 
A játékos a görögországi vereséggel és az észtországi döntetlennel kapcsolatban elmondta, az eredmények miatt csalódott, de szerinte van előrelépés a magyar válogatottnál. „Jobb eredményben reménykedtünk, különösen a második meccsen, de meg kell mondani, hogy már ez alatt a rövid idő alatt is fejlődtünk.“

Videók