Rossi: Ha kell, akár ma felállok, nem leszek a magyar futball útjában

A Wales elleni elveszített találkozó után értékelt a szövetségi kapitány.


A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Marco Rossi elmondta, hogy a találkozót a sebességbeli különbség döntötte el. A találkozón a sérülések mellett több problémánk volt, az egyik, hogy nem tudtuk kikapcsolni, Aaron Ramsey-t. A sport365.hu kérdésére a szövetségi kapitány elmondta, hogy Willi Orban hiánya érzékenyen érintette a csapat védelmét. A legnagyobb problémát a kapitány abban látja, hogy nem tudott egy sebességi fokozattal magasabbra kapcsolni az együttes. Elmondta, hogy nem volt gond a hozzáállással, azonban, a magyar csapat játékát meghatározta a védelem figyelmetlensége.
A szövetségi kapitány elmondta, hogy a hozzáállással nem volt gond, de túl sokan voltak olyanok, akik a vártnál gyengébben játszottak. 

Az olasz mester a sport365.hu kérdésére is válaszolt:

"Ha én vagyok a gátja a csapat jó szereplésének, akkor felállok a válogatott kispadjáról. Ebből a szempontból még a szerződésem sem számít. Ha van bárki, aki most többet tud tenni a magyar fociért, átadom a helyem."


A mester hozzátette azt is, hogy pontosan látja a hibákat, és kész arra, hogy kijavítsa azokat. 


Marco Rossi értékelt a találkozó után a sajtó képviselőinek.
Videó:Sport365.hu/Bakonyi PéterA magyar labdarúgó válogatott  Cardiffban 2-0-s vereséget ezzel nem jutott ki egyenes ágon az Európa-bajnokságra.

 

Borítókép: Laszlo Szirtesi/Getty Images

A csoport végeredménye: 1. Horvátország 17 2. Wales 14 3. Szlovákia 13 4. Magyarország 12  5. Azerbajdzsán 1.

 

 

Videók