Mától kaphatók a jegyek a magyar-észtre, 3000 a legolcsóbb

Ma 15 órától kezdik meg a jegyárusítást a szeptember 10-én sorra kerülő Magyarország-Észtország labdarúgó világbajnoki selejtező-mérkőzésre.


A magyar szövetség (MLSZ) honlapja szerint a belépőkhöz a Ticket Express (TEX) három fővárosi irodájában, illetve a TEX partnerirodáiban lehet hozzájutni, valamint online vásárlásra is lehetőség van.

A legolcsóbb jegyek 3000 forintba kerülnek és a szektorok több mint kétharmadába 3-5000 forintos áron válthatóak meg.

A legdrágább belépők 12 000 forintos áron kerülnek forgalomba, míg a Buisness VIP szektorba 20 000 forint a jegy.

Az MLSZ ismét kialakít három családi szektort, ezekbe 3-5 fős családok vehetnek jegyeket. A lelátó ezen részeire az egyik szülő jegye 3000 forint, a másiké viszont ingyenes, a maximum három 14 éven aluli gyermekek belépői pedig 1000 forintba kerülnek.

A Puskás Ferenc Stadionban két gyerekszektor is lesz, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőt 14 évnél fiatalabb gyerekek részére.

A szektorokba a jegyek ingyenesek, s kilenc gyermek után egy felnőtt kísérő jelenléte kötelező.

Egy iskola vagy egyesület minimum 10, maximum 50 belépőt válthat, az igényléseket pedig a gyermekjegyek@mlsz.hu címen keresztül lehet leadni.

A selejtezős csoportjában második helyen álló magyar válogatott legközelebb szeptember 6-án, Romániában játszik, majd négy nappal később fogadja az észt csapatot.

Videók