Már ma bebiztosíthatod a helyed a Wales-Magyarország meccsre

Október 16-án 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés.


A magyar szurkolók szerdán 10 órától vásárolhatják meg a jegyeket a Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

A november 19-i mérkőzés tétje: amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.
A találkozó 20.45-kor kezdődik a Cardiff City Stadionban.

A magyar drukkerek a hivatalos mérkőzésjegyre váltható utalványokhoz a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, valamint személyesen a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban juthatnak hozzá. A hazai szövetség honlapjának tájékoztatása szerint az utalványok névre szólnak, a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges a vásárláshoz. A jegyek egységesen 12 000 forintba kerülnek.

A megvásárolt utalványok hivatalos meccsjegyre történő átváltására a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál lesz lehetőség.
Az mlsz.hu jelzi, hogy kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek.

Borítókép: GettyImages


 

Videók