Magyar-portugál: ezt mondta a kiállításáról válogatottunk

Priskin Tamás piros lapja döntő befolyással bírt a találkozó végkimenetelére.


p> Priskin Tamás kiállítása miatt már a 30. percben rendkívül nehéz helyzetbe került a magyar labdarúgó-válogatott a Portugália elleni világbajnoki selejtezőn, vasárnap este a Groupama Arénában – emlékeztetett az m4sport.hu. A csatár a mérkőzés utáni nyilatkozatában nem adott választ arra a kérdésre, hogy szándékosan könyökölte-e le az amúgy alattomoságáról is ismert Pepét.

 

Az eset 0-0-ás állásnál történt, az emberelőnyben játszó portugálok végül 1-0-ás győzelmet arattak.

„Nagy lendülettel érkeztem, valóban eltaláltam”– mondta a ferencvárosi csatár, de hogy jogos volt-e a piros lap , arra mindössze ezt válaszolta: „Ezzel nem szeretnék foglalkozni, sosem szoktam a bíró ítéletét felülbírálni. Ha a játékvezető így látta, akkor így látta...”

Priskin a mérkőzés után gratulált csapattársainak. „Mindent megtettek, kihozták, ami bennük volt. Tíz emberrel is küzdöttünk a második félidőben, az ellenfélnek kevés helyzetet alakított ki.”

A tavaly nyári Európa-bajnokságon is résztvett labdarúgó nagyon készült a portugálok elleni mérkőzésre, melyen Eppel Mártonnal alkotta a magyar válogatott csatársorát.

„Nagyon örültem, hogy bekerültem a kezdőcsapatba, szerettem volna veszélyesen futballozni, gólt szerezni. Voltak is veszélyes lehetőségeink az első félidőben, sajnálom, hogy így alakult“ – jegyezte meg Priskin.

Magyar kiállítás, portugál győzelem " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Priskin Tamás piros lapjára André Silva felelt góllal.

Videók