Ittas vezetésért bírságolták a válogatott játékost

Szalai Ádám nem volt tisztában az itthoni szabályokkal.


Szalai Ádám csapata pénteken játszott mérkőzést a Köln ellen, így a válogatott játékosnak volt ideje hazalátogatni. A családjával és barátaival töltött vacsorán a csatár elfogyasztott egy pohár bort, majd elektromos robogóval indult útnak.

A 31 éves játékos megfeledkezett róla, hogy a hazai zéró tolerancia értelmében nem használhatja a közlekedési eszközt. A bírságolást követően közösségi oldalán számolt be a történtekről, és mindenkitől elnézést kért vétségéért.

"A szabad hétvégémet a családdal,barátokkal töltöttem.Az esti vacsora után elindultam haza egy a városban is bérelhető elektromos robogóval.Sajnos azt nem vettem figyelembe ,hogy otthon 0 tolerancia van ezért az egy pohár bor amit elfogyasztottam,jelzett a szondán. Ilyen csekély mértéknél pénzbírságot kap az ember amit termeszetesen elfogadtam,hibámat pedig megbántam. Sajnálom"

Az 59-szeres válogatott játékosaz idei szezonban eddig 8 meccsen szerepelt a Mainz-ban, a magyar válogatottban pedig az elmúlt 3 mérkőzésen végig pályán volt.

Borítókép: MLSZ.hu

 

 

 

 

Videók