Íme a mai kezdő

Itt a pontos kezdő Andorra ellen


 A magyar labdarúgó-válogatott szerdán este, Andorra ellen, a Puskás Arénában zárja a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatának szeptemberi körét.Marco Rossi együttese egy esetleges fölényes győzelemmel jobb szájízzel zárhatná ezt az időszakot, miután előbb múlt csütörtökön hazai pályán 4-0-ra kikapott az Európa-bajnoki döntős angoloktól, majd vasárnap története során először vereséget szenvedett Albániától idegenben.

Az olasz szövetségi kapitánynak továbbra sincs könnyű dolga, mivel több meghatározó futballistájára sem számíthat: a kapus Gulácsi Péter egy ütközés után sérült meg Albániában, míg a védelem oszlopa, Willi Orbán sárga lapos eltiltás miatt kénytelen kihagyni az összecsapást.
A válogatott csapatkapitányának, Szalai Ádámnak még az elbasani összecsapás előtt lett pozitív a koronavírustesztje és noha azóta már többször is negatív eredményt produkált, így pályára léphet a Puskás Arénában. 

Három támadóval, Szalai Ádámmal, Sallai Rolanddal és Schön Szabolccsal a kezdőben áll fel a magyar labdarúgó-válogatott az Andorra ellen 20.45-kor kezdődő világbajnoki selejtezőn.

Gulácsi Pétert ezúttal is Dibusz Dénes helyettesíti, míg az eltiltott Willi Orbán helyét Lang Ádám veszi át a védelem közepén.
A találkozó a szlovén Rade Obrenovic sípjelére kezdődik a Puskás Arénában.
 


 

 EURÓPAI VB-SELEJTEZŐK
6. FORDULÓ
I-CSOPORT
MAGYARORSZÁG–ANDORRA
Budapest, Puskás Aréna 20.45 (Tv: M4 Sport). Vezeti: Obrenovic (Praprotnik, Kordez)
A kezdőcsapatok
MAGYARORSZÁG: Dibusz – Botka, Lang, Szalai Attila, Fiola – Kleinheisler, Nagy Ádám, Schäfer – Sallai, Szalai Ádám, Schön. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
A kispadon: Bogdán (k), Kecskés, Cseri, Sallói, Szoboszlai, Bolla, Gazdag, Varga Roland,Tamás, Hahn, Nikolics

Videók