Győztes meccs után füttykoncert? Ilyen a foci!

Böde Dániel megérti a szurkolók csalódottságát.


A Magyarország–Feröer világbajnoki selejtező után adott interjújában a mérkőzés egyetlen góllövője, Böde Dániel elmondta, nem így szerettek volna búcsúzni, megérti a szurkolók csalódottságát.

„A második félidőben nyomást helyeztünk az ellenfélre, de sajnos ez gólokban nem mutatkozott meg – értékelte a találkozót csalódottan Böde Dániel. – Ilyen a foci. Van, amikor vesztes meccs után megtapsolják az embert, van úgy, hogy győztes meccs után füttykoncert van.”

A Fradi támadója bízik abban, hogy a következőkben ez nem fordul elő. Úgy véli, nem az ő dolga értékelni a selejtezősorozatot, csak próbálja csinálni a dolgát, ami hol jól, hol rosszabbul sikerül.

Szenvedtünk, de legyőztük Feröert - videó " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Sokáig tehetetlenül rohamozta Feröer kapuját a magyar labdarúgó-válogatott, végül Böde Dániel góljával megnyerte a Feröer elleni világbajnoki selejtezőt. Bernd Storck együttese ezzel a B-csoport harmadik helyén végzett. A mérkőzés első tíz perce biztatóan indult, de aztán az összes támadás elakadt, és helyzeteket sem sikerült az elvárt számban kialakítani.

Videók