Gyorsan elkapkodták a jegyeket a horvát-magyar EB-selejtezőre

A kevesebb, mint egy hónap múlva rendezendő mérkőzésen 1400-nál is több magyar szurkoló kíséri a válogatottat Splitbe.


Egy nap alatt a vendégszektorba szóló összes jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, melyet Splitben játszik a csapat a horvátok vendégeként.
A magyar szövetség Facebook- és Twitter-oldalán arról számolt be pénteken, hogy több mint 1400-an kísérik majd el az együttest az október 10-i találkozóra.
 
Fotó: www.szovetseg.mlsz.hu - Magyar Labdarúgó Szövetség
 
A jegyárusítás csütörtökön 10 órakor indult, a belépők egységesen 6000 forintba kerültek, a drukkerek névre szóló vouchereket kaptak.
Az utalványok beváltására október 1. és 8. között Budapesten, a TEX Bálnában, míg a mérkőzés napján a találkozó helyszínén, a Poljud Stadionban nyílik lehetőség.
Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai a vouchereken szerepelnek. A névátírásra szeptember 25-ig van lehetőség.
 
A szlovákok elleni szégyen után Horvátország ellen kell(ene) javítani(a) a magyar válogatottnak október 10-én.
Vereség esetén a kijutási esélyek a nullára csökkennek.
Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images
 
A csoportban jelenleg a világbajnoki ezüstérmes horvátok állnak az élen, egypontos hátránnyal Szlovákia és Magyarország követi őket, de előbbi jobb egymás elleni eredményével a második.
Az ötösből az első kettő jut ki a részben magyarországi rendezésű jövő évi kontinensviadalra, amelyen három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek Budapesten.
 

Videók