Elképesztő magyarázat: ezért veszítettünk Luxemburgban?

Szélesi Zoltán kitért az andorrai fiaskóra is.


A magyar válogatott irányítása Bernd Storck távozása után Szélesi Zoltán kezébe került.
 
A fiatal szakember a Luxemburg és a Costa Rica elleni felkészülési mérkőzéseken vezethette a gárdát. A két meccset ötvenszázalékos mérleggel zárta (Luxemburgban arcpirító vereséget szenvedtek a mieink, ám a vb-résztvevő Costa Ricát felülmúlták). Szélesi a Blikknek adott hosszabb interjút, amelyben az idei év két szégyenfoltjára, az andorrai és a luxemburgi pofonra is rákérdeztek.
 

"Az elvárások valóban azok, hogy meg kell verni Andorrát és Luxemburgot is. A kötelező győzelmek azonban egyre nehezebbek. Fizikálisan muszáj magasabb szintre emelni a csapatunkat, hogy a kvalitásbeli különbségek a mi javunkra dönthessék el az adott meccset. Sajnos, erőnléti és mentális tekintetben is egyre inkább felnőnek hozzánk és az élcsapatokhoz is a papíron kevésbé jegyzett válogatottak" - fogalmazott Szélesi. 

Ettől függ a magyar válogatott jövő évi programja " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Az NSO megkeresésére Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke válaszolt: „A férfi A-válogatott életének következő mérföldköve a Nemzetek Ligájának januári sorsolása lesz. Ennek eredménye természetesen meghatározó lesz a 2018-as szakmai program összeállításakor, ezért jelenleg nincs értelme a válogatott jövő évi programjáról, a lehetséges ellenfelekről sem beszélni.

Videók