Eldőlt Bernd Storck sorsa?

Hamarosan be is jelenthetik.


Több újságíró is tartózkodik az OTP bank székháza előtt, ahol zártkörben zajlik Bernd Storck szövetségi kapitány meghallgatása. Az nb1.hu úgy tudja, a helyszínen lévő kollégákat Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője arról tájékoztatta, a döntést már meghozták, az M4-en estig bejelentik… - jelentette az nb1.hu.

17.09: Hivatalos! Még nem született döntés Bernd Storck sorsáról, mert a szövetségi kapitány még csak nem sokára kezdi meg beszámolóját. A félreértés oka az lehetett, hogy Sipos Jenő arról adott tájékoztatást, hogy amint megszületett a döntés, szokásukhoz híven, azonnal tájékoztatják a közvéleményt. Ezt a mondatot érthették úgy többen is, hogy a döntés már megszületett.
 
További részletekkel hamarosan jelentkezünk.
 

Sokk: bunda volt a válogatott Andorra elleni veresége? " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Egy sportfogadással foglalkozó szakportál szerint az illetékes hatóságoknak vizsgálniuk kellene, hogy nem áll-e vesztegetés a magyar válogatott meglepő andorrai veresége mögött - írja az inforadio.hu. A gyanút a fortunaweb.hu szerint már a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs mérkőzés utáni nyilatkozata is megalapozza, mert azt mondta, "itt most valami nagyon nincs rendjén, se a csapatban, se a hozzáállásban.

Videók