"Együtt küzdünk, hogy kijussunk az Európa-bajnokságra"

Marco Rossi a karanténból üzent.


A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi Facebook oldalán az alábbi üzenetet osztotta meg a sorsdöntő Izland elleni találkozó előtt.

A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy a mieink szövetségi kapitánya elkapta a koronavírust, ezért segítője, Cosmi Inguscio lesz a kispadon az északiak elleni találkozón.  

"Ez sajnos bárkivel előfordulhat, de jól vagyok. Köszönöm az összes támogató üzenetet, nagyon kedvesek vagytok. Megnyerem ezt a harcot, és együtt fogunk küzdeni, hogy kijussunk az Európa-bajnokságra." - áll a szövetségi kapitányunk közösségi oldalán megosztott üzenetében. 
 

A magyar válogatott ma este 20 óra 45 perckor lép pályára Izland ellen, hazai pályán. A találkozó győztese kijut a jövő évre halasztott Európa-bajnokságra.  

Borítókép: Facebook.com/ Marco Rossi 

 

Sport365.hu - Bajban a válogatott: Marco Rossi elkapta a koronavírust

A hírt a Magyar Labdarúgó Szövetség jelentette be, a hivatalos Twitter-oldalán. Közleményükben azt írják, a kapitányt azonnal elkülönítették a játékosoktól és a stáb tagjaitól. A szövetség estére ígért további tájékoztatást. A korábbi folyamatos negatív teszteredmények után Marco Rossi legutóbbi vizsgálata pozitív eredményt mutatott. Elkülönítése a játékosoktól, stábtagoktól azonnal megtörtént.

Videók