Cristiano Ronaldo lett a magyarok balsorsa - videó

A magyar labdarúgó-válogatott vb-selejtezőn 3-0-s vereséget szenvedett a portugáloktól, ezzel távolabb került a világbajnokságtól.


 

Titkos várakozásokkal indította a magyar válogatott a portugálok elleni vb-selejtezőt: szeretett volna pontot szerezni a Storck-legénység. Az 5-4-1-es felállás egy darabig működött is, ám sajnos az ellenfél megmutatta, miért is Európa-bajnok. Talán egy világbajnoki álommal lett szegényebb Magyarország március 25-én este Lisszabonban.

 

Megizzadt a listavezető a magyarok csoportjában - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Nemzeti válogatottak

 

A 20. percben Cristiano Ronaldo tiszta ziccerben fejelt mellé, ám ami késett, nem múlt: lefocizta a mieinket Portugália. A 32. minutumban egy remek támadást André Silva pofozott két méterről az üres kapuba, sajnos a három középhátvéd - Lang Ádám, a frissen honosított Vinícius Paulo és Kádár Tamás - nem mindig tudta felvenni a versenyt a villámgyors támadókkal. Négy minutummal később egy mintaszerű támadást Ronaldo fejezett be pazar ballábas lövéssel, ekkor gyakorlatilag már tudtuk: eldőlt a mérkőzés.

 

 

A szakadó esőben küzdött a válogatott, de semmi sem jött össze: a támadások hamar elhaltak, s hiába birtokoltuk sokat a labdát, ziccerekig nem jutottunk. A második félidőre ráadásul hiába vettek vissza a hazaiak, az is az övék lett: a szakadó esőben Ronaldo pazar szabadrúgással vette be Gulácsi Péter kapuját.

 


All Goals & highlights - Portugal 3-0 Hungary... by mohtv

 

A portugál válogatott egyértelműen jobban, világklasszishoz méltó szinten játszott, míg a magyar csapat kissé tudása alatt teljesített. Sajnos egyre messzebb úszik a vb-hajó, mely Oroszországba vezetne...

 

Végeredmény, vb-selejtező, Lisszabon:

 

Portugália-Magyarország 3-0 (2-0)

gólszerző: A. Silva (32.), C. Ronaldo (36. 65.)

 

A csoport állása: 1. Svájc 15 pont, 2. Portugália 12, 3. Magyarország 7, 4. Feröer-szigetek 5, 5. Lettország 3, 6. Andorra 1

Videók