Blatter, Platini és Pérez is részvétet nyilvánított

A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), továbbá a Real Madrid elnöke is levélben nyilvánította ki részvétét Puskás Ferencnének, a legendás Aranycsapat kapitánya özvegyének halála miatt.


A Puskás Ferenc emlékét ápoló intézet és alapítvány igazgatójának, Szöllősi Györgynek címzett és a puskas.com emlékoldalon közzétett levélben Michel Platini UEFA-elnök egyebek mellett arra kéri a vezetőt, hogy továbbítsa részvétét a volt futballcsillag családjának. A FIFA elnöke, Sepp Blatter pedig egyenesen minden idők legnagyobb gólvágójának nevezi Puskás Ferencet, és megtiszteltetésnek tartja, hogy a FIFA Aranylabda-gáláin többször is személyesen találkozhatott Erzsébet asszonnyal. Mindketten kiemelik, hogy rendkívüli, különleges asszonyt gyászol a futballvilág ,,Elizabeth", a keddről szerdára virradó éjszaka elhunyt Puskás Ferencné személyében.
 
 
Puskás egykori csapatának, a Real Madridnak az első embere, Florentino Pérez a világtörténelem legsikeresebb klubjának elnökeként szomorúságának ad hangot, mert - amint írja: - ,,ugyanúgy, ahogy a férje, Puskás Ferenc - akinek olyan sokkal adósai vagyunk -, Erzsébet is mindig kimutatta szeretetét a Real Madrid iránt".

Videók