Az olasz BL-döntős csapat szemet vetett a válogatott védőre

Az olasz bajnokságban szereplő Samdoria megfigyelői a Groupama Arénában tekintették meg a Magyarország-Svájc összecsapást, ugyanis komolyan fontolgatják Kádár Tamás leigazolását.


 

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a Sampdoria megfigyelő a Groupama Arénában tekintették meg a Magyarország–Svájc világbajnoki-selejtezőt, méghozzá Kádár Tamás játéka miatt. Az Európa-bajnokságon is remek teljesítményt nyújtó játékos iránt nyáron már több olasz klub is érdeklődött, de augusztus végén nem jött össze az átigazolás.
 
Kádár Olaszországba szerződésének lehetősége jóval komolyabb, mintha csak az ügynöke dobta volna be a sztorit. A szezont nagyon pechesen, de többször kiváló játékkal kezdő Sampdoriának van balhátvédje, nagyon is jó. Az egykori olasz U21-es válogatott Vasco Regini a genovaiak mind a nyolc meccsén pályára lépett, és kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, így felkeltette több csapat, köztük az AS Roma érdeklődését - írja az Origo
 
 
A rómaiak a nyáron elhozták ugyan Juan Jesust az Intertől, de a brazil védő inkább középen érzi jól magát, nem is megy neki igazán jól Rómában. Luciano Spalletti próbálkozott már itt a civilben jobbhátvéd Bruno Peressel is, de miután a Torino laposra verte a csapatát, az edzőnek be kellett látnia, hogy már télen balhátvédet kell vennie. Ez lehet a hírek szerint Regini.
 
A Sampdoria nincs olyan helyzetben, hogy egy erősebb ajánlatra nemet mondjon a Romának, de nem csak ez a tény erősíti fel Kádár olasz esélyeit, hanem az is, hogy a magyar játékos gyakorlatilag Regini tökéletes klónja. Mindketten tudnak a védelem közepén is játszani, hiszen hasonlóan magas, jó felépítésű védők.
 

Videók