30 milliós bejelentést tett Szalai Ádám

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a válogatott tagjai példátlan felajánlását tettek, amit a Mainz labdarúgója közölt videóüzenetben.


A Magyar Labdarúgó Szövetség a Játékidő Alapítvánnyal és a válogatott labdarúgókkal közösen összesen 30 millió forintos adománnyal segíti a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját.

A koronavírus-járvány terjedése a sportéletre is kihat. Ennek ellenére a klubok, a játékosok, a szövetségek, de még a szurkolók is ott próbálnak segíteni ahol tudnak. Ezúttal a válogatott tagjai fogtak össze, amiről Szalai Ádám számolt be a profilján. 

Bejelentésében azt mondta, az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán.

"Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. "

A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet!

Borítókép: Facebook.com/SzalaiÁdámOfficial

Videók