Szerényen ünnepeltek az elődöntős magyarok

Brazília következik! Helyszíni jelentés a VB-ről!


48 gólnál tartanak! 

Hiába a „gálázos” sikermeccsek, a magyar válogatott játékosai nem bízzák el magukat. 4-2, 9-0, 10-0, 22-0, 3-0… és mégis, csak most kezdődik az igazi próbatétel: BRAZÍLIA!

 

Fotó: sport365/Bakonyi Béla/FineLine Photography

Válogatottunk elődöntőt játszik a dél-amerikaiakkal. Már most is fantasztikus eredményt értek el, mégis szerények maradtak. Nem akarnak ünnepelni. Nem akarnak bulizni. Nem azért vannak Ausztráliában. Hanem nyerni jöttek. Minél több meccset. Ezzel, eddig jól állnak. Meg is ünnepelték őket a szurkolók az ukránok ellen aratott 3-0-ás győzelem után:

Videó: sport365/Bakonyi Béla/FineLine Photography 

De tudják, a neheze most következik. Éppen ezért, még nem ereszthetnek ki teljesen. Persze, egy kis kikapcsolódásra a menetelés közben is szükség van. Csapatunk ellátogatott a Dél Keresztje alatt élő egyik magyar közösségbe. Perth-ben a magyarok hatalmas szeretettel fogadták a hazájukat képviselő labdarúgókat. A hangulatot jól visszaadja a helyi magyarok egyik tagjának, alkalmi tudósítónknak, Bakonyi Bélának a felvétele:

 

Videó: sport365/Bakonyi Béla/FineLine Photography

Nagy Lajos mester azért mindenre odafigyelt. A játékosoknak egy sör volt az engedélyezett adag az este. Érthető, hiszen igazán nehéz akadályt kell pár óra múlva vennie a válogatottnak: Brazília legjobbjait kell felülmúlniuk, ha a Minifutball Világbajnokságon döntőt akarnak játszani.

 

Videók