Kondás: a továbbjutás esélye megmaradt

A Loki tegnap kétszer is vezetett Nyíregyházán, a Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén, ám a hajrában a hazaiak kicsikarták a győzelmet. A találkozó után mindkét szakvezető értékelt.


- Igazi kupamérkőzés volt, amelyen nyernünk kellett volna, mert kezünkben volt a meccs. Nem sok volt már hátra, amikor figyelmetlenségből kaptunk két gólt - fogalmazott Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője. - Szakály Péter és Rezes László jól szállt be. Nagyon jól mozogtak, de sajnos Szűcs István sérülésével egy magas, jól fejelő ember kiesett, így a végén a Nyíregyháza szögletei veszélyesek voltak, ennek ellenére nem kellett volna két ilyen gólt kapni. Rúgtunk idegenben két gólt, megvan a továbbjutás esélye, otthon ki lehet harcolni.

 Brekk János, a Nyíregyháza klubmenedzsere úgy érzi, a végén a szív és a lendület hajtotta a csapatát.
 
Igazi kupameccs volt, és szerintem rászolgáltunk a győzelemre. Egy-egynél ziccert rontottunk, akkor egy kicsit veszni láttam a meccset, mert Szakály és Rezes beállására nemigen tudtunk válaszolni, ekkor visszaesés volt tapasztalható részünkről, megtört a játékunk, de aztán jól jöttünk ki belőle. A végén már a lendület és a szív vitte előre a srácokat.
 
LABDARÚGÁS
Magyar Kupa, nyolcaddöntő
 Nyíregyházi Spartacus-DVSC 3-2
Gólszerző: Pákolicz (54.), Csorba (87.), Benkő (90.) ill. Ludánszki (37.), Szakály (65.)
 

Videók