Kivédte a Vidi szemét az NB III-as kapus a kupában - videó

Két tizenegyest kaptak a fehérváriak a Magyar Kupa-mérkőzésen.


MAGYAR KUPA
6. FORDULÓ
CIGÁND SE (NB III)–Mol Vidi FC 0–2 (0–2) 
Cigánd, Városi Stadion. 2000 néző, V: Nagy N. (Szert B., Horváth R.)
Cigánd: Hrabina – Bokros, Hryhoriy, Kovács G., Baksa (Horváth A. 84.) – Varga K., Engel, Fodor A. – Molnár L., Timkó (Sánta, 60.), Kis G. (Répási, 67.). Edző: Prisztács Tamás.
Mol Vidi: Tujvel – Nego, Fiola, Vinícius, Hangya, – Berecz, Pátkai (Kovács I. 74.), Milanov (Tamás K., 56.), Huszti – M. Scsepovics (E. Hadzic 63.), Hodzic. Edző: Marko Nikolics.
Gólszerző: Huszti (30. – 11-esből), Milanov (33.)
Sárga lap: Zanko (3.) , Fodor (13.), E. Hodzic (74.), Huszti (91.)
Kiállítva: Hryhoriy(65.)
 
 
A Vidi az egyetlen magyar csapat, amelyik hármas terhelésnek van kitéve. A bajnokság és az El után most a Magyar Kupában is bemutatkozott a fehérvári együttes, a vártnak megfelelően jutva tovább a Cigánd ellen. A hazaiakat minden elismerés megillet, mert látszott rajtuk, hogy életük meccsét játsszák, és mindent megtettek azért, hogy méltó ellenfelei legyenek a piros-kékeknek.
 

Hryhoriy a 3. percben sárga lapot érően szabálytalankodott a tizenhatoson belül (a második félidőben a másodikat is megkapta), ám Hadzic tizenegyesét Hrabina (a mezőny legjobbja volt) kivédte. A vendégek Huszti találatával szerezték meg a vezetést a 30. percben – újabb tizenegyes után -, majd 3 egységgel később Malinov növelte fejjel kettőre az előnyt. Ezzel eldőlt az, ami amúgy is eldőlt volna, azaz a Vidi továbbjutása.
 

A Vidi végig jobb volt, percig nem forgott veszélyben a továbbjutása a tényleg roppant szimpatikus hazaiak ellen. A meccsen egyébként már lehetett kapni a cigándiak új szurkolói sáljait, ami jelzi, hogy tényleg kiemelten fontos volt a bajnok látogatása.
 
 

Videók