"Ez egy honvédos közös siker" - Hidi Patrik

Pisont István, és Hidi Patrik valamint Kuttor Attila értékelték a találkozót.


A tegnap este lejátszott Budapest Honvéd-Mezőkövesd Magyar Kupa döntő után a kispesti részről a csapatkapitány, Hidi Patrik, illetve az edzőként első kupagyőzelmét elérő Pisont István értékelték a látottakat.

A kispestiek csapatkapitánya elmondta, ez egy honvédos közös siker, majd hozzátette, hogy akkor sem ijedtek meg, hogyha nincsen náluk a labda. 

A kispestiek vezetőedzője szerint kontrollálni tudták a játékot védekezésben, támadásban nem tudtak úgy játszani, ahogy szerettek volna, azonban széleken meg tudták bontani a Mezőkövesd együttesét. 
Hozzátette, hogy bár megszerezték a vezetést, de egy védekezési hiba miatt egyenlített ki az ellenfél.
Pisont István hozzátette, hogy a második Honvéd-gól után azt érezte csapatán, hogy erejük megkettőződött. 
Megemlítette azt is, hogy a csapata taktikailag rendben volt, így megérdemelték a sikert.


Mezőkövesdi oldalról a csapat vezetőedzője, Kuttor Attila elmondta, együttesét nem érezte megilletődöttnek. Hozzátette, ami fájó, az a két pontrúgás után kapott gól. Gondoltuk, hogy ez egy ilyen találkozó lesz. Gratulálok a Budapest Honvédnak a kupagyőzelemhez. 


A Budapest Honvéd nyolcadik alkalommal hódította el a Magyar Kupát, míg a Mezőkövesd csapata életében először jutott el a Magyar Kupa fináléjáig, és bár vereséget szenvedtek, a csapatuk így is történelmet írt.

 

 

Sport365.hu - Szép játék nélkül is sikeres tudott lenni a Honvéd

Borítókép: Facebook.com/ Budapest Honvéd

 

 

Videók