NB III: "...van hová fejlődni!"- Nagy Endre, az Eger II edzője

Az Egri FC II az NB III Mátra csoportjában igen szegényes őszt produkált, a szakvezető hisz a jobb tavaszi folytatásban.


Az Eger tartalékcsapata az utolsó előtti helyen zárta az őszi idényt kilenc megszerzett pontjával. Ugyan jövőre a fakóknak külön bajnokságot indítanak, azért a szurkolók joggal várják az eredményesebb tavaszt. A teljes interjút a heol.hu portálon olvashatják.

Nyilatkozat (heol.hu)

Nagy Endre, az Eger II edzője: "Az utánpótlásunkban sok a tehetséges fiatal, akikeknek fontos lenne, hogy évek múltán a felnőtt csapat ajtaján kopogtassanak. Látom minden nap mennyi gyermek, edző küzd az egri labdarúgásért. Óriási dolognak tartom, hogy Kasza Dániel és Zvara Dávid bemutatkozhatott a Ligakupa meccseken, nagy élmény volt látni őket egyszerre a pályán az Újpest ellen. Rajtuk kívül jövőre a többieket is jobban megismerik majd a nézők, akik szintén ügyesek. Muszáj rendszerben, csapatban dolgoztatni őket, az egységes felállás is fontos része a munkának.

Még az idén leülünk a szakvezetőkkel megbeszélni mindent, majd ezek után kiderül, lesznek e változások, illetve hogyan alakul a felkészülési programunk. Legközelebb január 10-én találkozunk és kezdjük el a munkát, még többet kell dolgozni, még keményebben. A legfontosabb az, hogy: van hová fejlődni!"

Videók