Megszűnhet a legendás magyar focicsapat

Se hírük, se hamvuk.


Már csak három hét van hátra, és megkezdődik a bajnokság az NB III.-ban. Baranyát ismét három csapat képviseli majd a harmadik vonalban, a legutóbb ezüstérmet szerzett PMFC, a hetedik helyen végzett Szentlőrinc és a tizenegyedik pozícióval záró Kozármisleny FC - írta a bama.hu.
 
Az első fordulóra a kiírás szerint augusztus 4-én és 5-én kerül sor a Közép csoportban, a tervek szerint tizenhat kört rendeznek meg ősszel, az utolsó november végén lesz – tavasszal március elején folytatódik a bajnokság.
 

Fentebb azt írtuk, hogy három baranyai csapat indul majd, de erre azért nem vennénk mérget. A PMFC-ről ugyanis csak rossz híreket lehet hallani, s miután tegnap benéztünk a klubházba, bizony a látottak és hallottak alapján már egyáltalán nem csodálkoznánk azon, ha a következő idényben nem is lenne felnőttcsapatuk a piros-feketéknek. Jelenleg ugyanis nincs. Sőt: egyetlen igazolt felnőtt játékosuk sincs.
 
Miközben ugyebár nemsokára kezdődik a bajnokság, vagyis most lassan a felkészülés közepén kellene járni. Ehhez képest mást sem hallani a csapatot működtető PSN Zrt.-től, miszerint majd pénteken, majd jövő hétfőn, majd jövő héten… A napok repülnek, játékost pedig úgy nem lehet szerződtetni, ha nincs, aki keressen, és nincs, aki érdemben tárgyaljon velük. Az egyetlen jó hír az volt tegnap délután, hogy legalább az utánpótlásban megy a munka, az akadémia vezetője, Kulcsár Árpád is ott serénykedett a klubházban, miként az edzők is készültek a délutáni foglalkozásokra. S bejött Márton Gábor, a felnőttek vezetőedzője is – aki ugyebár jelenleg olyan vezetőedző, akinek nincs csapata.

Videók