A III. kerületi TVE-nél nem adják fel a reményt

Közleményben fordultak az MLSZ-hez.


Ahogy arról korábban beszámoltunk a Magyar Labdarúgó Szövetség döntésének értelmében a 2019/2020-as szezonban az NB III-as bajnokság nem folytatódik, a bajnokság elmaradt és hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg. A bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, aminek az 1. helyén álló csapatai lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságba történő nevezésre. Ez alapján a Nyugati csoport 2. helyén álló - az idén rendkívül jól versenyző, és több felsőbb osztályú csapatot legyőző - III. kerültei TVE nem harcolhatja ki feljutást.

A klub nem fogadja el a határozatot és mindent megtesz azért, hogy jövőre a felsőbb osztályban szerepelhessen. Most közzétett közleményüket változtatások nélkül közöljük.

A III. kerületi TVE azonban készen áll!

A csapat bebizonyította, hogy szakmailag megérett az osztályváltásra, a Magyar Kupa küzdelmeiben az NBII-es Nyíregyháza és Vasas együttesét is búcsúztattuk és a legjobb 16 közé kerültünk. A bajnokságban a feljutástól visszalépő Érd, 1 ponttal előzött meg minket 11 mérkőzéssel a teljes bajnokság vége előtt, a köztudottan legerősebb, legkiegyensúlyozottabb Nyugati Csoportban.

A Kemenes Szabolcs vezette szakmai stáb, eredményeivel megmutatta, hogy vannak tehetséges magyar edzők akik megérdemlik, hogy lehetőséget kapjanak.

A felnőtt csapatunk jövőjét adó utánpótlásunk, az U14-től kezdve az U19-es korosztályig minden bajnokságban dobogós. Létesítményünkben az elmúlt években a Monor és a Vác NBII-es csapata is megfordult bérlőként, így az megfelelhet a következő évi infrastruktúra követelményeknek.

Hazai mérkőzéseinken rendre teltház fogadja a csapatokat. Rendezett, tiszta viszonyok jellemzik a klub életét.

Türelemmel várjuk a Magyar Labdarúgó Szövetség döntését a következő évi bajnokságot illetően.

Borítókép: Facebook.com/III.KerületiTVE
Forrás: Facebook.com/III.KerületiTVE
 

Videók