Vasas stadionavató - Helyszíni tudósítás, videó!

Sztárok, meccsek, ünnep


Gála az új Ilovszky Rudolf Stadionban

Telt ház, show, sör, pirotechnika, foci, jó szervezés!

Igazi sztárparádé az új stadionban: Gera Zoltán, Váczi Zoltán, Vincze Ottó, Sáfár Szabolcs, Dombi Tibor, Mészöly Géza... és még sorolhatnánk! 

A verőfényes napsütésben ideális fociünnepet tarthattak az angyalföldiek. Gyorsan le is szögezhetjük: volt mit ünnepelni! A stadion egyszerűen gyönyörű! A Vasas a történelméért mindenképp, a szurkolók a jelenükért érdemelték meg.

A lelátón könnyen lehetett hírességekre lelni. Természetesen ott volt a Szőke Szikla, Mészöly Kálmán is.

De volt legfőbb méltóságok közül és miniszterek közül is érdeklődő:

Színészek, politikusok szintén kíváncsiak voltak a történelmi pillanatokra. A Nagy Meccset felvezetőmérkőzések előzték meg. Először a Válogatott Öregfiúk csaptak össze a Vasas Öregfiúkkal. A gólzáporos meccs végeredménye 6-6 lett...

 

Utánuk a Színész Válogatott fiatalokkal és drukkerek csapatávál játszott. A színészek csapatát erősítette például egy énekes is, Varga Miklós:

A mérkőzés előtt Kocsis Dénes és zenekara adta elő a DAC ikonikussá vált himnuszát, az Ismerös arcok "Nélküled" című dalát, majd a Vasas himnuszát:

Számos show-elemet dobtak még be a szervezők az ünnepség színvonalának emelésére.

Egy idő után a szurkolók (a Vasas-tábort a lengyel Ostrovia ultrái erősítették) vették át a főszerepet, majd következhetett végre a várva-várt meccs a vendég dunaszerdahelyi magyar csapat ellen.

És most lássuk az ünnepi délután esszenciáját egy kis videóösszefoglalóban:

Az ünnepet a végeredmény még ünnepibbé tette, hiszen a hazai gárda Birtalan Botond duplájával 2-0-ra győzött felvidéki vendége ellen.

Arról pedig, hogy milyen is valójában a Vasas Életérzés, inkább olvassátok el a némileg (na jó, nagyon!) elfogult Simon Zoltán kollégám, az nb1.hu főszerkesztőjének jegyzetét:

https://nb1.hu/m/felelos-szerkeszto-blogja/elfogult-beszamolo-a-vilag-legnagyobb-es-legszebb-stadionjarol--kepek-videok

Videók