Pontok kellenek a Debrecen II-nek Kazincbarcikáról

Soha nem látott mélységben van a Debrecen II együttese. NB II-es tagságának kiharcolása óta mindig is az élmezőny tagja volt Kondás Elemér együttese, így most új szemszögből is megismerhetik a bajnokságot.


Mostanában nem a debreceni együttes az esélyese a találkozóknak. Pláne nem Kazincbarcikán, ahol még soha nem nyert a DVSC.
A Kazincbarcika idén hozza masszív teljesítményét, amit már tavaly tavasszal is láthatott a barcikai közönség, bár a megjegyezhető, hogy a KBSC otthon is verhető, hiszen hét meccsen három győzelem, egy döntetlen mellett három vereséget számlál Kádár Zsolt csapata. Legutóbb Tiszaújvárosban a Bőcs ellen szereztek egy pontot.

Kondás Elemér a negatív előjelek ellenére bizakodik egy jó eredményben. - Rettentően nehéz találkozóra számítok. A Debrecen II történetes során kétszer lépett pályára Kazincbarcikán, mind a két alkalommal kikaptunk. Az első csapattal egy időben játszunk holnap, így egyelőre nem tudom milyen kerettel vágunk neki holnap a barcikai túrának. Ez is plusz nehézséget jelent, Herczeg Úrral még egyeztetnünk kell.

Kazincbarcikai SC – DVSC II DEAC
Szombat, 13:30. Vezeti: Varga (ifj. Varga, Hadházi)

Videók