NB II: Bajzát mesterhármasa sokk volt a Fradinak

A Nyíregyháza 3-1-es győzelmet aratott a Ferencváros II otthonában a hétvégi NB II-es nyitófordulóban. A Szpari a visszatérő Bajzát Péter vezérletével hátrányból fordítva nyert.


A Nyíregyháza irányítószerepben lépett fel a mérkőzés elejétől fogva, de a Ferencváros csapata szerzett vezetést Gárdos révén a 17. percben. A folytatásban sem sokat változott a játéka képe. Annyi különbséggel, hogy a Szpari fölénye gólokban is megmutatkozott. Bajzát háromszor is eredményes tudott lenni. A látottak alapján elmondható, hogy megérdemelten nyert a Nyíregyháza.

LABDARÚGÁS
NESS Hungary NB II Keleti csoport, 16. forduló:
FTC II - Nyíregyháza Spartacus 1-3 (1-1)
FTC II: Kunsági, Papp (Erdei), Birtalan, Erdei, Gárdos, Simita, Nyilasi (Majzik), Klein, Nehéz, Vass, Peszmeg (Hodgyai). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Nyíregyháza Spartacus: Balogh, Bodnár, Ambrusz, Durovic, Varga (Ur), Minczér, Bárányos, Nikon (Davidov), Csorba, Bajzát, Nikolic (Katona). Vezetőedzők: Brekk János
Gólszerző: Gárdos (17.), illetve Bajzát (30., 81., 88.)

Edzői nyilatkozatok:

Lipcsei Péter, a Ferencváros II vezetőedzője: "Az eredménnyel nem, de a mutatott teljesítménnyel elégedett lehetek, hiszen jól dolgoztak a srácok. Volt két kapufánk, az egyik után ráadásul úgy tűnt, nem a gólvonalra, hanem mögé pattan a labda, és sok helyzetet is kidolgoztunk. Akárcsak ősszel, ezúttal sem lesz könnyű az első három mérkőzés, hiszen jövő héten Békéscsabára megyünk, majd a Vasassal játszunk. A mai napon azonban sikerült már meccsben lennünk egy, az NB I-es feljutást megcélzó gárdával, és becsületesen dolgozunk tovább azért, hogy ez a jövőben is így legyen."

Brekk János, a Nyíregyháza vezetőedzője: "Rosszul játszottunk, de a lényeg, hogy nyertünk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, voltak hibáink is, de a második félidőben rutinunknak köszönhetően megnyertük a találkozót."

Forrás: fradi.hu
Fotó: nyiregyhaza.hu

Videók