Kondás Elemér lehet a Nyíregyháza edzője?

A távozó Mátyus János helyére a DVSC korábbi edzője, Kondás Elemér az egyik legfőbb jelölt. A választás kézenfekvő lenne, hiszen a Szpari keretében több egykori Loki futballista játszik.


 

Az NB II-es Nyíregyháza Spartacus edzője, Mátyus János szombaton az M4 Sport kamerája előtt jelentette be lemondását, miután csapata 2-0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, így nem tudta teljesíteni a hatpontos ultimátumot, amit két mérkőzésre kapott.

A csakfoci.hu információja szerint több lehetséges forgatókönyv is van Mátyus János távozása után. Az egyik esélyes a DVSC-től nemrég távozó Kondás Elemér, aki kézenfekvő megoldás lenne, hiszen a Nyíregyháza keretében több olyan futballista is van – Máté Péter, Tisza Tibor, Pölöskey Péter, Rezes László és Szécsi Márk – akikkel korábban együtt dolgozott a Lokinál.
 
 
Kondás Elemér mellett két másik rutinos edző neve is ott szerepel a lehetséges jelöltek között. A komoly NB I-es múlttal rendelkező Artner Tamás és Kis Károly kinevezése sem jelentene nagy meglepetést a Szparinál. A klub egyébként bevallottan már idén szeretne visszakerülni az élvonalba, így várhatóan gyors döntést igyekszik majd hozni a klubvezetés a minél sikeresebb folytatás érdekében.

Videók