Az NB1-ből kiesett csapat mérkőzésével indul a másodosztály

A Kaposvár a Nyíregyházát fogadja az első fordulóban.


Nagy tradíciókkal rendelkező és rangos klubok csatájáról szól majd a labdarúgó NB II 2020/21-es idénye, amely szombaton este rögtön egy rangadóval, a Nyíregyháza kaposvári vendégjátékával startol.

A 20 csapatos mezőnyben a Kaposvár és a Nyíregyháza mellett többek között a Debrecen, a Vasas, a Békéscsaba, a Győr, a Pécs, valamint a Haladás küzd majd a két első helyért, amely élvonalbeli tagságot jelent a következő szezonra.

Az első forduló másik kilenc mérkőzését vasárnap rendezik, és az összecsapások közül kiemelkedik a Pécs-Dorog, a Szeged-Békéscsaba, az Ajka-Győr, valamint a Siófok-Haladás találkozó.

Az élvonalból kiesett Debrecen saját stadionjában, a Budaörs ellen kezdi meg a sorozatot, míg a Vasas a forduló zárómérkőzésén a Kazincbarcikát látja vendégül.

A Merkantil Bank Liga nyitóköréből az M4 Sport három mérkőzést közvetít élőben: szombaton 20 órától a Kaposvár-Nyíregyháza, vasárnap pedig 17.45-kor a Debrecen-Budaörs, majd 20 órakor a Vasas-Kazincbarcika összecsapás kerül képernyőre.

Merkantil Bank Liga NB II, 1. forduló:

szombat:

Kaposvári Rákóczi FC-Nyíregyháza Spartacus FC 20.00

vasárnap:

Soroksár SC-DEAC 17.30
Debreceni VSC-Budaörs 17.45
Pécsi MFC-Dorogi FC 19.00
FC Ajka-WKW ETO FC Győr 19.00
Szeged-Csanád Grosics - Békéscsaba 1912 Előre 19.00
Gyirmót FC Győr-Aqvital FC Csákvár 19.00
Szolnoki MÁV FC-Szentlőrinc 19.00
BFC Siófok-Szombathelyi Haladás 19.00
Vasas FC-Kolorcity Kazincbarcika 20.00

Borítókép: Facebook.com/ Kaposvár Rákóczi

 

 

Videók