Válogatott csatárt igazolt a Videoton

Feczesin Róbert a Videoton legújabb szerzeménye! A játékos a vidi.hu-nak azt nyilatkozta: nem akart már mindenáron külföldön futballozni, ezért is fogadta el a fehérváriak ajánlatát.


A székesfehérvári klub a honlapján jelentette be hétfőn a 28 éves csatár szerződtetését, de azt nem közölte, hogy a támadó mennyi időre írt alá.

Feczesin az Újpestben és Sopronban játszott, majd 2007-ben az olasz Bresciához került, ahol öt évet töltött, de egyszer a Debrecennél, egyszer pedig az Ascolinál szerepelt kölcsönben. Utóbbi klub 2012-ben leigazolta, a legutóbbi szezont pedig a másodosztályú Padovánál töltötte.

"Feczesin Róbert a legjobb labdarúgó korban van, aki Magyarországon nevelkedett, de hosszú évek óta Olaszországban játszott, tehát megfelelő nemzetközi rutinnal is rendelkezik. Gólérzékeny, rendkívül jó a fejjátéka, ő az a csatár, aki Nikolics mellett a Vidi erőssége lehet a támadójátékban" - mondta Burcsa Győző.

"Bár négy évvel ezelőtt rövid ideig játszottam Debrecenben, összességében nyolc év után térek vissza Magyarországra. Nem akartam már mindenáron külföldön játszani, gondolkodtam a hazatérésen, a Videoton FC pedig megkeresett, komolyan érdeklődött irántam és megegyeztünk. Az egyik legjobb barátom Sándor György, akivel annak idején együtt mutatkoztunk be az Újpest felnőtt csapatában, úgyhogy közeli ismerőst is üdvözölhetek az öltözőben. Folyamatosan követtem a magyar bajnokságot, tudom, hogy a Vidi tavaly nem az őt megillető helyen végzett, azon leszek, hogy ez idén megváltozzon. Minden adott a jó munkához a klubnál, remélem, hogy a játékommal a csapat segítségére tudok lenni" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Feczesin Róbert, aki a kilences számú mezben szerepel majd.

Videók