Totál hülyét csináltak a Fradiból és a Vasasból Amerikában

Botrányos véget ért a jelek szerint a Ferencváros és a Vasas eddig sem zökkenőmentes amerikai túrája, a szervezők ugyanis törölték a dallasi torna csütörtöki meccset.


Az amerikai kettős torna, amelyen a Fradi és a Vasas mellett a River Plate és az UNAM Pumas vett részt, eddig sem a példás szervezésről volt híres, hiszen az első, detroiti kör hemzsegett a szervezési hibáktól. 
 
Úgy tűnik, a második megmérettetésre sor sem kerül, ugyanis a csütörtöki meccseket, a Fradi-Pumas és a Vasas-River Plate találkozókat törölték. 
 
Íme a Ferencváros hivatalos Facebook-oldalának közleménye:
 
"HIVATALOS KÖZLEMÉNY

Törölték a dallasi négyes nemzetközi labdarúgó-torna csütörtöki mérkőzéseit. Ennek kapcsán a négy résztvevő klub – az argentin River Plate, a mexikói UNAM Pumas, a Ferencváros, valamint a Vasas-Híd FC – közös közleményt ad ki, melyben mélységes felháborodását fejezi ki az esemény szervezését illetően. 

A csapatok önhibáján kívül elmaradt torna csorbítja a klubok jó hírnevét, szakmailag nehéz helyzetbe hozza az érintett együtteseket. A négy klub megteszi a szükséges lépéseket a FIFA Fegyelmi Bizottsága felé.

Dallas, 2012. február 9.

Pedro Osvaldo Boldrini
a River Plate csapatvezetője

Enrique Durand Mendoza
az UNAM Pumas csapatvezetője

Kubatov Gábor
a Ferencváros elnöke

Kovács Ágnes
a Vasas FC Kft. ügyvezetője"
 
Fotó: FTC Facebook

Videók