Több helyen is eltörött az arccsontja

Marko Scepovic hosszabb kényszerpihenőre számíthat


Több helyen is eltörött az arccsontja

 

Marko Scepovic arccsontja több helyen eltört, hosszabb kényszerpihenőre számíthat

    Budapest/ Székesfehérvár, 2019. április 4., csütörtök (MTI) - Hosszabb kényszerpihenő vár Marko Scepovicra, a MOL Vidi FC labdarúgójára, akinek több helyen eltört az arccsontja a Ferencváros elleni, szerdai Magyar Kupa-mérkőzésen.


    Kovács Tibor, a fehérváriak csapatorvosa a klub honlapjának elmondta: Scepovicnak közvetlenül az eset után és később sem voltak komolyabb tünetei, az esti CT-vizsgálat során azonban több törést is diagnosztizáltak.

    "Járomív-törés, valamint többszörös felső állkapocscsont-törés és alsó állkapocscsont-törés. Ennek megfelelően külsérelmi nyomai is vannak az ellene elkövetett szabálytalanságnak, mint például vérömleny és duzzadás" - mondta az orvos. Hozzátette: a játékosra további vizsgálatok várnak, amelyeket egy specialista végez el.

    "Az sincs kizárva, hogy a napokban meg kell operálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni csatárunk" - közölte Kovács Tibor.

    A találkozó 7. percében Dibusz Dénes a tizenhatoson kívül a levegőben ütközött a labdát elfejelő Scepoviccsal, a megmozdulásért a fővárosiak kapusát kiállították. A hazai támadó a történtek után még 21 percet a pályán töltött, majd lecserélték. A Vidi az MK-negyeddöntő hazai visszavágóján 2-0-ra legyőzte a Ferencvárost, így kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe, ahol majd a Debrecennel találkozik.

 

Videók